top of page

Café Brunch Budapest | reggeliző és brunch étterem | Spezialität kávézó

SZEP kártya elfogadó étterem

Ha egy különleges reggelire, vagy brunch-ra vágysz Budapesten, akkor ne keress tovább. Finomabbnál finomabb ételekkel, frissen facsart levekkel, smoothiekkal, salátákkal, szendvicsekkel és természetesen isteni kávéval várunk titeket egész nap.

Kóstold meg ínycsiklandozó tojás ételeinket is, saját készítésü mártogatós krémjeinket és egészséges granola és zabkása reggelinket. Kenyerünket és péksüteményeinket minden reggel frissen sütjük éttermünkben. Frissen facsart narancslevet és smoothiekat is kínálunk.

A Cafe Brunch Budapest egy igazi kis zöld oázis a város központjában. A Hajós utca és a Dessewffy utca sarkán, az Opera közelében találtok minket. Teraszunk egy hangulatos szök ő kút és parkosított rész mellett fekszik, ahol nyáron 50 f ő tud leülni és kényelmesen reggelizni, ebédelni vagy vacsorázni, akár egy pohár finom borral vagy pezsg ő vel.

Reggelit és brunch-ot minden nap, egész nap 8.00 órától szolgálunk fel.

Lásd menüket itt

Ebed

Ebédre ist vár titeket a Cafe Brunch Budapest. Ebéd id ő ben Brunch menünkr ő l tudtok választani egész nap. Találtok nálunk frissen készített szendvicseket, kencéket kenyérrel és a salátával és joghurtot gyümölccsel és granolával ist. 11.30-tól leveseket és friss salátákat is választhattok. Felkerült étlapunkra a klasszikus Cézár saláta csirkemellel vagy garnélával, de kérhettek tonhalsalátát ist.

Koktélok, Fröccs, csapolt sör

Frissít ő koktélok, magyar borok, csapolt sörök és természetesen egy jó fröccs sem hiányozhat kínálatunkból. Minden Nickerchen 15.00 és 20.00 óra között a happy hour keretein belül 1 sör áráért 2- ő t választhatnak. Hangulatos teraszunkon, jó társaságban élvezhetik ételeinket és italainkat.

Fizetés bankkártyával és SZÉP kártyával

Nálunk bankkártyával és Széchenyi SZÉP kártyával ist tudnak fizetni.

szep-kartya

Alternatív Étrend

Azokra ist gondoltunk, akik különböz ő ételeket nem tudnak fogyasztani: vegetáriánus, laktózmentes és gluténmentes ételeket és italokat ist találtok nálunk.

Kávé italainkhoz a következ ő altenatív tejekb ő l tudtok választani: laktózmentes, kókusz, mandula, és zabtej.

SZÉP kártya
Cafe Brunch Bazilika signature dish0

Probáld ki!

MAGYAR ÉS NEMZETKÖZI

ETELEK

Honnan származnak ételeink

Minden nap friss gyümölcsöt és zöldséget kapunk egy helyi beszállítótól. Kenyereinket és péksüteményeinket minden reggel  helyben sütjük.  Kávénkat 100% Arabica szemekb ő l készítjük, melyet minden héten frissen pörkölnek számunkra.

Lásd menüket itt

Testvér éttermünk

Brunch Bistro Budapest interior

Testvér éttermünk a Brunch Bistro Budapest , 2019 tavaszán nyitott a Bajcsy-Zsilinszky úton, ahol szintén finomabbnál finomabb reggeli és brunch fogásokat szolgálunk fel a hét minden napján. Mivel itt egy nagyobb konyhát sikerült kialakítanunk, így délután és este is tudnak À  la carte étlapunkról magyar és nemzetközi fogásokat  rendeln. Az étterem rendelkezik egy légkondicionált bels ő térrel és egy 50 f ő s terasszal, amely a Szent István Bazilikára néz. Várjuk Önöket itt ist szeretettel.

Brunch Bistro logó
bottom of page